Izvođači

Neki od izvođača koje nudimo. Za dodatne upite molimo da nas kontaktirate.

Klapa / Vokalni ansambl

Nema sumnje da je sprovod teško i emotivno iskustvo za sve prisutne. U trenucima tuge i gubitka, glazba može pružiti utjehu i olakšanje. Zbor može biti prekrasan dodatak sprovodu, pružajući utjehe i nadu kroz pjevanje. Bilo da se radi o tradicionalnim molitvama ili suvremenim pjesmama koje su bile važne za preminulog, zbor može dodati posebno značenje i dodantne emocije u ovom teškom trenutku. Glazba također može biti izraz poštovanja i zahvalnosti prema pokojniku, te pružiti utjehu rodbini i prijateljima. Stoga, ako tražite način da učinite sprovod svog voljenog posebnijim, razmislite o uključivanju zbora u vašu službu.

Limena glazba

Limeni orkestar je glazbena skupina koja se sastoji od različitih puhačkih instrumenata, poput saksofona, truba, trombona i drugih. Njihova glazba je prepoznatljiva po bogatim harmonijama i melodijama koje izvode s lakoćom i preciznošću. Limeni orkestar može izvoditi različite žanrove glazbe, od klasične glazbe do popa i rocka. Limeni orkestar je idealan odabir za sve vrste događaja - od svečanih prigoda poput vjenčanja i krštenja, do koncerata i festivala. Njihova glazba oduševljava ljude svih dobi i ukusa, te je zasigurno jedinstveni dodatak svakom događaju.

Solist s gitarom

Ako tražite emotivnu i zanimljivu glazbu koja će vas očarati, došli ste na pravo mjesto. 
Uz samo gitaru i mikrofon, ovaj glazbenik ima sposobnost da publiku prebaci u drugi svijet svojim sirovim i emotivnim vokalima. Bez obzira jeste li fan akustičnih balada ili veselih pjesama, sigurno ćete pronaći nešto što volite u njihovom bogatom repertoaru.
Osim glazbenog umijeća, ovaj umjetnik poznat je i po karizmatičnom nastupu. Bez obzira izvodi li za malu grupu ili veliku publiku, uspijeva povezati se s publikom na osobnoj razini i stvoriti nezaboravno iskustvo.
Zato se opustite i uživajte u nevjerojatnoj glazbi koju ovaj pjevač s gitarom nudi. Sigurni smo da nećete biti razočarani!

Trubač

Predstavljamo vam trubača - majstora svog zanata, čiji zvuk može zavladati bilo kojim prostorom i izazvati snažne emocije kod slušatelja. Ova osoba posjeduje izvanrednu tehničku sposobnost sviranja trube, ali i umjetničku senzibilnost za glazbu. Njihova strast prema trubi čini ih jednim od najtalentiranijih glazbenika u svojoj branši, a nastupi pred publikom uvijek su nezaboravni doživljaji. Sa svojim prepoznatljivim zvukom, trubač je neizostavan dio mnogih glazbenih događanja.

Tamburaši

Ako ste ljubitelj tradicionalne hrvatske glazbe i želite doživjeti nezaboravno iskustvo, ovo je pravo mjesto za vas. Ovaj sastav sastoji se od talentiranih glazbenika koji izvode prekrasne melodije na tradicionalnim hrvatskim tamburama.
Tamburaška glazba duboko je ukorijenjena u hrvatskoj kulturi i predstavlja srce i dušu naroda. Ovaj sastav svojom glazbom prenosi bogatu tradiciju hrvatske tamburaške glazbe na svoju publiku. Izvodeći pjesme snažnih emocija, od veselih i ritmičkih do emotivnih i melankoličnih, ovaj sastav ima sposobnost da vas prenese u drugi svijet.
Zato se opustite i uživajte u tradicionalnoj hrvatskoj glazbi koju ovaj tamburaški sastav nudi. 

Govornik

Gubitak voljene osobe nikada nije jednostavan, a osobito je teško pronaći prave riječi za izgovoriti tijekom tako svečanog i emotivnog trenutka. Upravo tu vam profesionalni govornik može pomoći.
Govornik vam može vam pomoći u poštovanju sjećanja na vašu voljenu osobu na zaista poseban način. Bez obzira trebate li pomoć u pisanju govora ili izvođenju čitanja tijekom pogrebne ceremonije, ovaj profesionalac je ovdje da vas podrži u svakom koraku.
Naglaskom na empatiji i osjetljivosti, ovaj govornik posvetit će vrijeme slušanju vaših potreba i zaista razumjeti jedinstvene osobine i karakteristike vaše voljene osobe. Radit će s vama kako bi stvorila personaliziranu pohvalu koja će uhvatiti bit života i nasljeđa vaše voljene osobe.